پرفروش‌ترین گوشی‌های جهان در سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۴ با هوش مصنوعی شارژدهی گلکسی S۲۵ ده درصد بهتر می‌شود انتقال داده‌های دستگاه اندروید قبلی به دستگاه‌ اندرویدی جدید سریع‌تر می‌شود افشای مشخصات اولیهٔ Xiaomi 15 Pro ویدئو | ربات اپتیموس تسلا، مشغول کار در کارخانه خانواده آیفون ۱۷ یک عضو «اسلیم» خواهد داشت تراکنش‌های بیت‌کوین میلیاردی شد اولین تریلر از حضور شخصیت «هوملندر» در بازی «مورتال کمبت ۱» (Mortal Kombat 1) لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت تصویب شد اولین تصاویر از فصل دوم سریال «آخرینِ ما» (The Last of Us) شواهد جیمز وب برای اثبات حیات فرازمینی کافی نیست هشدار به کاربران اندروید: اطلاعاتتان در خطر است! | صاحبان شیائومی بیشتر مراقب باشند! از Pixel 8a چه می‌دانیم؟ | افشای همه مشخصات گوشی جدید گوگل، پیش از رونمایی معرفی بازی «گربه‌ها و سوپ» (cats & soup) + دانلود اندروید و IOS مایکروسافت: پلیس آمریکا حق ندارد از Azure برای تشخیص چهره استفاده کند مشخصات Poco F6 Pro فاش شد انتشار تصاویر Xperia 1 IV، آخرین پرچمدار سونی از ماکت‌های لورفته خانواده iPhone 16 چه می‌فهمیم؟ پیکر شهید تازه‌تفحص‌شده دفاع مقدس در گلزار شهدای مشهد به خاک سپرده شد + عکس برای بازی Hellblade II چه سیستمی نیاز دارید؟ قابلیت‌های جدید استوری در اینستاگرام + جزئیات
سرخط خبرها

«مارک «و «مرتضی»! | حمایت نکردن صداوسیما از مرتضی حیدری برای مصاحبه با کارآفرین‌های برتر جهان

  • کد خبر: ۳۲۹۴۶
  • ۱۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۰
«مارک «و «مرتضی»! | حمایت نکردن صداوسیما از مرتضی حیدری برای مصاحبه با کارآفرین‌های برتر جهان
مرتضی حیدری قصد داشت با کارآفرین‌های برتر جهان مصاحبه کند، اما صداوسیما از او حمایت نکرده است.
محمدناصر حق‌خواه/ شهرآرانیوز - سنت گفت‌وگوی مسئولان با رسانه‌ها در کشور ما با اکثر نقاط دیگر دنیا متفاوت است. مقام‌های اجرایی و قضایی و قانون‌گذار در هیچ‌جای دنیا، به جز در موارد خاص، بدون هماهنگی و اطلاع از پرسش‌ها جلوی دوربین نمی‌روند؛ کشور ما هم طبیعتا از این قاعده مستثنا نیست، اما روند و اوج و فرود مصاحبه‌های تلویزیونی مسئولان بیشتر کشور‌ها با رسانه‌ها به شکلی پیش می‌رود که به چالش کشیدن و به چالش کشیده شدن در اکثر مصاحبه‌ها با مسئولان رسمی حس می‌شود و این هنر مصاحبه‌گر و مصاحبه‌شونده است که بلدند بحث را جوری پیش ببرند که وجهی از نمایش و گره‌افکنی و باز کردن گره‌ها هم در آن باشد و مخاطب تلویزیونی یا رادیویی از دیدن یا شنیدن مصاحبه خسته نشود؛ در‌عین‌حال نکات مهمی که قرار است به گوش مخاطبان برسد هم برسد.
در ایران، اما این‌طور نیست و معمولا روند خشک و ریتم کندی بر مصاحبه مسئولان با رسانه‌های رسمی حاکم است. رسانه‌های رسمی سال‌هاست نماد مصاحبه‌شان با مسئولان، دکتر مرتضی حیدری است. پزشک سابق و گوینده خبری که با صدایی آرام و چهره‌ای بی‌تنش و اطلاعاتی جامع رو‌به‌روی بزرگ‌ترین مسئولان هر ۳ قوه می‌نشینید و با آنان طبق روندی ثابت و بدون جنجال مصاحبه می‌کند. این آرامش حتی به یکی از جنجالی‌ترین وجوه برنامه‌های تلویزیونی، یعنی مناظره‌های انتخاباتی، هم رسیده است و حیدری که ۲ دوره اخیر مناظره‌های انتخابات ریاست جمهوری را اداره می‌کند ریتم تند این برنامه را هم پایین نگه داشته است.
در مصاحبه با سایر افراد، اما حیدری کمی متفاوت است. او راحت‌تر توی حرف مهمان می‌پرد، او را سؤال‌پیچ می‌کند و با اطلاعات نسبی درباره بیشتر مسائل، اجازه حرف بی‌ربط زدن به مهمان را نمی‌دهد. نشان به آن نشان که برنامه «پایش» او در گفتگو با ۱۲۵ نفر از کارآفرینان موفق ایرانی خیلی خوب از آب درآمده است. مخصوصا در این سال‌ها که بحث تولید و اقتصاد داغ است و این مصاحبه‌ها بسیار کاربردی و راه‌گشا و البته تماشایی است؛ چیزی که لازمه هر برنامه تلویزیونی در هر سطحی و با هر موضوعی است.
حالا آقای حیدری در تازه‌ترین اظهار نظرش خواسته است سطح تماشایی بودن و سرگرمی‌سازی را کمی بالاتر ببرد و در مصاحبه‌ای اعلام کرده که: «طرحی را برای گفتگو با شخصیت‌های بزرگ جهانی مطرح کردم. یکی از آن‌ها مصاحبه با ۱۰۰ کارآفرین برتر دنیاست. چون با ۱۲۵ نفر از بزرگ‌ترین کارآفرین‌های ایران مصاحبه داشتم، می‌خواستم با خارجی‌ها مثل پایه‌گذاران علی‌بابا، مایکروسافت، فیسبوک، ای‌بی و... هم گفتگو کنم. متأسفانه سازمان از این طرح حمایت نکرد.»
 
حیدری که بیان کرده است دوست دارد نام این برنامه را ۱۰۰ کارآفرین برتر دنیا بگذارد در ادامه گفته است: «هرچند سازمان با تولید این طرح موافق نبود، ولی من می‌خواهم این کار را با هزینه شخصی خودم انجام دهم و امیدوارم که بشود. خودم به دنبال تولیدم و باید حضوری برای مصاحبه بروم و با این قیمت ارز و بسته بودن مرز‌ها به‌خاطر شرایط کرونا، کار سختی است، اما به انجام دادنش امیدوارم.».
 
اما نکته اصلی‌ای که این اظهار نظر را کمی خنده‌دار می‌کند این است که کسانی مثل بیل گیتس و مارک زاکربرگ را رئیس‌جمهور ایالت متحده با هماهنگی قبلی می‌بیند و دیدار با آنان به این راحتی نیست که آقای‌حیدری و دوربینش با حضور در ساختمان مرکزی فیس‌بوک و صحبت با منشی زاکربرگ موفق به انجام مصاحبه شود.
از همه این‌ها مهم‌تر، در صورت موفقیت در موارد قبلی، پولی که باید صرف چند دقیقه مذاکره مثلا با بنیان‌گذار مایکروسافت شود از بودجه چند هفته یک شبکه تلویزیونی داخلی بالاتر است. به‌هر‌حال حیدری از آرزویی حرف زده است که هرچند بعید و غریب است، اما ما را هم نادیده تشنه آن می‌کند. تشنه رو به‌رو نشستن مارک و مرتضی.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->